Samenwerking MAXIMO Kizomba en DançAmore

Iedere vrijdagavond een andere dansstijl in hartje Rotterdam. Daarvan één keer per maand speciaal voor Kizomba dansers. Omdat MAXIMO serieus is over de kwaliteit en dit evenement opzet vanuit het hart, voelden wij ons direct aangetrokken en volgde dat tot een samenwerking.


Wij willen onze cursisten een plek bieden waar ze zorgeloos kunnen genieten. Waar de diversiteit in muziekkeuze voorop staat. Zodat de rijkdom die Kizomba bekend is aan diverse sub-stijlen allemaal aan bod komen. Van traditionele sound naar sensuele melodie tot urban beats in een heerlijke flow.


Het resultaat na een avondje dansen bij MAXIMO mag volgens ons zijn: voldaan naar huis met veel positieve energie van een sfeervolle, dynamische avond om het weekend goed mee te beginnen.

Maximo Kizomba Rotterdam

Wat is MAXIMO?

MAXIMO heeft als doel om dansers maximaal te laten genieten. Dat gebeurt volgens hen in een intieme setting met niet meer dan 200 dansers, met natuurlijk de juiste dj, juiste verlichting en een dosis positive vibes.


Omdat smaken verschillen is er elke week een andere dansstijl. Je kan dus naar voorkeur kiezen. En er wordt gelet op de gehele uitgaansagenda in Rotterdam. Zodat dat deze social aanvullend is. Waardoor jouw dans kilometers maximaal kunnen worden gemaakt.


De eerste MAXIMO Kizomba na de zomerstop, start op vrijdag 21 september met dj Ellen.

Wij zijn daar! Jullie ook?


Volg het event: MAXIMO KIZOMBALiefs, DançAmore Dance Company


Alle aankomende edities:


Vr 7 september MAXIMO Mix (salsa, bachata & kizomba)

Vr 14 september MAXIMO Bachata

Vr 21 september MAXIMO Kizomba ism DançAmore

Vr 28 september MAXIMO Salsa

195 views0 comments

© 2018 Dancamore Dance Company